Roulade Style Roasts (Enrotllat de tall que es pela)

kamado-roulade

Des de que tinc la kamado, busco receptes idònies per aprofitar al màxim les seves possibilitats, que vull recordar que van des de les que oferiria una autèntica BBQ, fins a les d’un smoker i passant per tot un ampli ventall.

Tampoc és massa difícil trobar idees per aquest estri, doncs en el mercat americà, no és cap rara avis com aquí i només cal cercar per Google o comprar-se algun llibre específic per la kamado. En aquesta ocasió, el repte era a partir del conegut tall que es pela, en altres cultures anomenat vacio, fer un enrotllat i farcir-lo, amb diferents components. En aquesta ocasió van ser:

Formatge
Pebrot escalivat
Fulles d'espinacs

Però podria millorar amb una mica de ceba cuita i fins i tot amb pinyons o qualsevol altre component que us passi pel cap. El procés és,

1- Adquirir i preparar (o que ens preparin) el "tall que es pela"



kamado-tall-que -es-pela

2.- Posar els elements per farcir....


kamado-farcir


3.- Iniciar l'enrotllat i acabar lligant-lo


kamado-enrotllat

4.- Marcar al la planxa, tot i que es podria fer amb el mateix kamado, donant-li temperatura suficient ...


kamado-weber


5.- Donant ja per fet que tenim el kamado encès de fa estona i equilibrat a temperatura per fumar (al voltant dels 100-120ºC), posem l'enrotllat en cocció indirecta amb el deflector i el recipient d'aigua.

Introduïm les estelles que ja tenim en remull de fa estona (en aquest cas vaig utilitzar les de bóta de whisky i també algunes de pomer) i ho deixem el temps suficient perquè el cor de l'enrotllat arribi a 55ºC.

kamado


I aquest és el resultat final....


kamado-final

kamado-final-plat





Comentarios

  1. U proveré ben aviat te molt bone pinte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Avui he repetit l'experiment... I avui he posat ceba ..... És una bona recepta i econòmica..!!

      Eliminar

Publicar un comentario